Vemodiga och kaotiska dagar

Igårkväll tog jag farväl (på återseende?) av mina vänner från företagskursen jag gick i våras. Det blev en trevlig middag med fika efteråt, och när jag sen gick vid tiosnåret rullade jag hem, hehe. Tack Lina, Karin, Fredrik, Ulf, Rune för att jag fått lära känna er! (Och tack till Åsa och Barbro också, även om ni inte var där) Och stort lycka till med era företag!

Varav denna farväl-middag? Och dåliga blogguppdatering? JO! På torsdag kommer flyttbilen och på fredag tar jag och Micke nattåget söderut. Vi ska bli Linköpingsbor! Underbara fina Norrland ska vi lämna bakom oss och prova lyckan i en ny stad. Känslor inombords: Roligt, Spännande, Sorgligt, Läskigt, Vemodigt, Kittlande, Nyfiket... Men det ska nog gå bra! Ska jobba vidare med företaget, även Micke ska starta firma. Sen blir det väl till att jobba med något mer också, vi får se hur det löser sig. För det LÖSER sig! (intalar mig själv det iallafall)

(Hittade skojiga ramar i programmet Photoscape. Därav överanvändningen av "tejp" hehe)
#1 - ellennn

Gud vad kul att flytta! Även om jag förstår att det känns lite sorligt också ;(SV: tack :D

#2 - Ensamma mamman

Då får jag önskar er välkommna hit! Själv bor jag inte i Linköping men väldigt nära. De är en fin stad och massa fint runt omkring. Hoppas verkligen att ni ska trivas. Kram

#3 - Jenny

Vad spännande att flytta! :) Hoppas att det blir riktigt bra och att alltlöser sig. :)Haha, Photoscape är faktiskt väldigt bra!svar: Tack så mycket!#4 - Matilda

spännande med flytt! vart är det ni bor nu?haha, vad roligt! du och jag skulle vara på badhuset samtidigt... vilken syn för folk runt i kring! haha!

#5 - Malin

Ja, jag såg att jag fått den där awarden av dig! Får se om jag gör den längre fram kanske :-) Inte så lätt att komma på sju saker. :-)Jag håller också på och flyttpackar! Flyttar ju till Gävle nu inför skolstarten och jag är så nervös så jag mår illa. Typ. Haha. Jag flyttar ju hemifrån också så det blir en stor omställning. Supermycket lycka till i fortsättningen med ditt företag!

#6 - Saga

Svar:

Haha jo, iochförsig, sen det mesta som går på tv går ju faktiskt att se på internet istället :)

#7 - Andrea Femerstrand - Illustratör

Svar: Tack så mycket! :)

Inte mkt kvar på den nu, mest refinings och detaljarbete. Ja det kan va knepigt att posa en egendesignad karaktär. Ett bra sätt att underlätta det på är att arbeta med så enkla former som möjligt i början. Det är ok om huvet bara är en cirkel etc, eftersom att det är poserna och snygga siluetter om är det viktiga. Och låt inte poseskisserna ta mer än nån minut var, då speedar du upp processen :) Och så måste man rita karaktären OFTA, tillslut lär du känna den så pass bra, att du vet hur den ser ut i olika vinklar :)haha mkt info på en gång :DDu har ju din ginger-beauty att träna på, och säkert många fler coola karaktärer :DKul och spännande med flytt förresten. Massa lycka till, och nu kommer ni ju bo nära mig oxå. Jag håller till i Norrköping mestadels :)//Andrea

#8 - Harvey

Sv: Tack så hemskt mycket, håller givetvis med. Sedan är det kanske också en vanesak, min bror har hittills bara ritat män och killar, han tycker att det är svårt att rita tjejer x) men som du sa innan, övning ger färdighet.

#9 - Alexandra Alexandersson

Sv: Ja visst e de kul att flytta! men skönt när det är över haha :D Kanske kommer skriva lite om det i bloggen. Jag har lite svårt för att lägga ut sådant som inte har med illustration och den delen av mitt liv att göra, men kanske om man gör något designprojekt i huset så :D Jag vet själv hur kul det är att läsa, men sen försöker man vara lite privat med tanke på att vem som helst kan läsa haha :D

#10 - Malin

Ja, det är både spännande och lite jobbigt. :-)Och tack! Bilder med mycket detaljer att upptäcka är så roligt tycker jag. Till exempel Sven Nordqvists böcker (Pettson) är väldigt inspirerande!

#11 - Maria

sv (sent pga att jag varit bortrest): tack! jag det tycker jag deffinitivt att du ska kolla in, finns mycket fina pics där! ;)

#12 - Karin

Kul! Min pojkvän har precis flyttat till Linköping så jag ska snart hälsa på för första gången. Hoppas ni kommer att trivas!