Midsommarkladd och kärlek

Haha, mitt absolut bästa konstverk hittills! ;P Och motivet stämmer inte heller, men jag HAR faktiskt solat idag, och jag blev ganska rosa. Jag, Micke och ett par vänner gick till parken och tittade på traditionellt midsommarfirande med stång (den va lite liten faktiskt), spelmän och MAAASSA barnfamiljer och pensionärer. Vi picknickade med mackor och jordgubbar. Micke gav mig sötaste smycket där på plats, så gulligt av honom! De sålde tydligen där någonstans i närheten så han hade passat på att köpa medan jag inte såg.

Finaste asken också. STOR ÄKTA DIAMANT! Hehe eller inte... men väldigt gulligt!

Sen gick jag och Micke hem, vi tar det lugnt resten av kvällen. Ätit hemgjorda hamburgare har vi gjort iallafall.
#1 - Fotograf Sanna Hagman

gud vad duktig du är. Får mig att bli sugen på o teckna igen men det var så länge sen så är nog extremt dålig på det atm, haha

#2 - Neha

Gillar teckningen:D

#3 - sanna

mja, jag har inte tid. Och jag får ut all min kreativitet genom fotandet, sen äre stopp. Nästa steg för att töja ut det där är nog skrivandet, saknar det Jobbade för en tidning förut men sen jag slutade i februari har jag nog inte skrivit en enda text vilket är väldig tråkigt.

#4 - sara

fin illustration (:<3

#5 - sara

sv: var så lite så, haha ja, det har varit många som tyckt alla alla frågor var helt omöjliga (:

så du är inte den enda :D

#6 - Fotograf Sanna Hagman

ja det hoppas jag med! Det är så sällan man tatr sig tid att bejaka sina intressen fast det är dem som faktiskt är som energi för själen.

#7 - Sabine

så cool "diamant" ^^