Det blev en fin dag

Tack för att du fanns Farmor, vi kommer alla att sakna dig. Din bortgång kom så plötsligt, jag tror ingen var beredd på det. Begravningen var mycket fin och var helt i dina färger. Rosa, linblomsblå och vitt. Jag hoppas du tyckte om den. Jag visste inte riktigt vad jag skulle ge dig, men du älskade ju musik, så jag sjöng för dig. Så vackert jag kunde, mellan tårarna.
Så många av dina vänner hade kommit för att ta farväl. Du var mycket omtyckt, och är fortfarande. På kvällen samlades vi närmaste hemma hos Åsa för att umgås. Jag tror du hade trivts när alla var samlade. Vi har en fin släkt och du lämnar ett stort tomrum efter dig. Jag är glad över att jag fick lära känna dig. Sov gott.
#1 - Emma Damm Drawings

Tack så hemskt mycket för peppningen det hjälper lite :-) Och jag ska verkligen försöka att få med mig solen även hit till er andra! kramar. Jag beklagar sorgen förresten.

#2 - emina -konst & kreativitet-

Vad bra tat begravningen gick bra. Beklagar igen.SV: jo svarta djur är svårare. men tack!

#3 - Jessica

väldigt fin blogg (y)

#4 - Neha

Åh alltid så tråkigt när sånt händer

#5 - Lina

Så fina ord - jag är säker på att farmor myser när hon läser dem. Hon fick ett långt liv och ett vackert slut - vi får hoppas vi får detsamma. :)Kramen