Mässa med kvinnliga nätverket
I måndags var jag på sommaravslutningen för det kvinnliga nätverket jag är med i. Några av oss var med och ställde ut i en liten mässa, jag var en av dom. Dagarna innan hade jag kämpat järnet för att förbereda allt. Stressigt men roligt! jag fick mycket gjort, bland annat djurporträtten som syns på bilden här ovanför. Jag ska visa dom lite närmare någon dag.
Det var väldigt kul och lärorikt att få stå och presentera sig själv vid ett bord sådär när folk kommer förbi och tittar. Jag träffade många härliga tjejer där som jag hoppas att få se igen! På ett sätt tyckte jag lite synd om alla män som inte fick komma (det är ju nån form av kvinnoprojekt) men på ett sätt var det också roligt att bara tjejer var där. Det blir så härlig "kacklig" stämning :) Bara positivt menat. Kvällen avslutades med en stor grillbuffé.
#1 - KAN DEE DRAWiNGS

svar: vaaa? global living?! är du säker på att det var mina tavlor du såg där då? och du blandar inte ihop det med gallerix? jag har inget samarbete med global living :/

#2 - Emilia

Trevlig blogg!Det skulle vara kul om vi kunde kommentera på varann's bloggar. Alltså jag på din och du på min. Det är ju alltid roligt kommentarer. Ellerhur? :)Föresten, hoppas du får en trevlig sommar!

#3 - FlizanLizan

Hejsan'Äru sugen på en design så kostar bara mina designers 75 kr eller 100 kr :P