Hyllning till grannkatten
Skiss i Photoshop

Jag och grannarnas katt har börjat utveckla en vänskapsrelation. På morgonen är hon i garaget och säger hej då till mig innan jag cyklar till jobbet och på eftermiddagen möter hon mig när jag kommer hem. Hon gosar massor och jamar hela tiden. Så himla söt! Nästan som att ha en egen katt, men att slippa ansvaret :)
 
Har Du något husdjur?
#1 - Neha

Nej, fast jag skulle vilja ha en katt

#2 - Lovis

Har två katter och en häst. Eller han är ponny. :)

#3 - F R I D A - djur&natur fotograf

Åh så fint du ritar! Speciellt Lovias Cartoon Life, haha! Så roliga serier. Kommer absolut följa din blogg :)

#4 - aliengirl- artist & actor

Jättesnyggt ritat! :D
Jag hade en firre som var som en hamster, lugn på dagarna men på nätterna så lät det från glaset. :)

#5 - Lovis

Sv: Ja det är himla mysigt! :) Japp, han i header. Tack så mycket! Jag är glad över att ha honom. (:

#6 - F R I D A - djur&natur fotograf

sv: skit roligt med serier, speciellt när man känner igen sig! Du är riktigt duktig!

Tack så mycket :D ja, jag älskar att fotografera djur! Har varit riktigt djurgalen sen jag var pytteliten :)

#7 - Emi

Vad härligt det låter, jag älskar katter :) Jag hade en katt när jag var liten men vi blev tvungna att ge bort honom eftersom min mamma blev allergisk. Men katter måste vara världens bästa djur, jag skulle gärna köpa en katt någon gång i framtiden!

sv: Tack så mycket! Det där med motivation kan vara svårt ibland. Jag försöker teckna även när jag är omotiverad och hatar allting jag ritar, och försöker tänka att det enda sättet att bli bättre är att fortsätta öva. Sen älskar jag att titta på steg-för-steg bilder och tutorials som andra gjort. På senaste tiden har jag verkligen förälskat mig i Art books också, så jag har börjat köpa fler sådana för att få inspiration ifrån :)

#8 - Nathalie

Så fin målning!..eller vad man ska kalla det när det är gjort i photoshop haha. Är himla fin i vilket fall som :) Jag hade en underbar hund. Världens finaste. Hon hette Nelly men gick ort i sjukdom 2010..

#9 - Emi

sv: Ja precis! Något jag gillar väldigt mycket med steg-för-steg och tutorials (och WIPs)är att se att i stort sett alla som ritar har ett eller ett par steg i sina arbetsprocesser där bilderna de gör INTE ser helt fantastiska ut, haha. Jag tycker det känns lugnande att se hur målningar som är superfina i slutänden också börjar med en enkel skiss :)

Tack så mycket :) Jag gillar den mjuka stilen i porträtten väldigt mycket eftersom det är en sådan stark kontrast till alla teckningar med skarpa linjer/svart lineart jag gjort tidigare.

Ooh jag älskar Cupcake's Clothes! Hon är så söt och har en så fantastisk egen stil! Och hennes målningar är så fina. Jag är otroligt avundsjuk på hennes pastelrosa hår också, haha :)

#10 - Emina

Fin kisse :)
Svar: då längtar jag verkligen efter att se dem också :)
Haha jo jag anade att kommentaren var till headern :D

#11 - Emi

sv: Precis! Ja, det finns så många olika teckningsstilar, och jag kan verkligen ha svårt för att bestämma mig vilken jag 'vill ha'. Så jag varierar mig, haha. Jag tänker att genom att prova många olika stilar så kommer jag förhoppningsvis utveckla en 'egen' stil som är en blandning av allt det bästa från flera stilar. Eller något sådant, haha.

Jag skulle också vilja göra rosa slingor, jag är på tok för feg för att färga hela håret rosa tyvärr!

#12 - dominic

Oj vad snygg, jag är superimponerad! Hemma hos mina föräldrar har vi tre katter, älskar dem :)

#13 - Emi

sv: Ja, jag försöker lära hitta en mer realistisk stil för tillfället, det går sådär, haha. Bakgrunder är svååårt! Mest kanske för att jag tycker att det är ganska tråkigt. Vill lära mig att måla bakgrunder bättre så att jag kan tycka att det är kul. Haha ja, förutom bakgrunder så har jag en lång lista på saker jag borde träna på!

#14 - aliengirl- artist & actor

Sv: Kuroshitsuji heter animen. :)

#15 - Sandra Hila

Snyggt ritat! Du är jätteduktig!

#16 - Anna

Jag har 2 katter på 3 år som jag både älskar ibland tycker mindre om. Det är härligt med djur men att få sova en hel natt utan att bli väckt minst 1 gång det händer inte särskilt ofta. ;) så att som du få låna grannkatten låter helt underbart, du får liksom det bästa. :)

#17 - Emma - fotograf och illustratör

Vad kul med kompis! :) Djur är så underbara! Sedan jag blev stadsbo har jag inte haft något husdjur, vilket har känts konstigt då jag är uppväxt med hundar, kaniner och höns bland annat. Men när längtan blev för stor skaffade jag och sambon oss en liten dvärghamster som vi trivs bra med idag. :) Annars har jag en hund som bor kvar hos föräldrarna på landet.

#18 - Emma - fotograf och illustratör

Vad kul med kompis! :) Djur är så underbara! Sedan jag blev stadsbo har jag inte haft något husdjur, vilket har känts konstigt då jag är uppväxt med hundar, kaniner och höns bland annat. Men när längtan blev för stor skaffade jag och sambon oss en liten dvärghamster som vi trivs bra med idag. :) Annars har jag en hund som bor kvar hos föräldrarna på landet.

#19 - Fotograf Annie

Mysigt att ha en "lånekatt" sådär :) Jättefin bild :) Jag vill ha katt någon gång i framtiden, och hund :P För tillfället har jag inga husdjur alls och det är lite trist, men jag har inte tiden och inte platsen heller.. :P

#20 - Annie

Nej men vad söt! :-D
Jag har en egen hund och en egen katt, men för tillfället har jag tre hundar och fyra katter, för jag bor hos mamma och hennes djur sedan några månader tillbaka :-) Älskar djur!

#21 - Linnea

så fint!
har inget djur, tyvärr! har dock haft katter!

#22 - Anna Lovisa

Åh vad vackert!
Jag har inga husdjur, är allergisk mot katt men bara lite. Min mamma har två katter :) Och vi har tidigare haft hund, jag har haft hund när jag bott själv men hon gick bort, sen har vi haft råttor, marsvin, hamstrar, kaniner mm! :)

#23 - Madeleine

omg så snyggt! :D

#24 - Karoline

Vad duktig du är!

#25 - Elisabet

Visst är hon trevlig, Pepsi. Hälsar ordentligt och svarar på tilltal. Gillar att bli klappad, när det passar henne. :-)

Svar: Ja hon är så himla go! Jättemysigt att man kan ha små "samtal" med henne :)
Lovisa

#26 - Elisabet

Hon "pratar" inte med vem som helst, så ta åt dig Lovisa. :-D

Svar: Ooh! :) Det var som tusan! Jag har fått en kompis! *lycklig*
Lovisa

#27 - Frida

Söt! :-)