Medeltida rödgrönt
Jag har en enorm längtan efter Medeltidsveckan just nu. Denna längtan är så intensiv att jag liksom inte kan greppa det, jag klarar inte av att tänka på det ens! Haha! Det ska bli så fantastiskt roligt, och det finns så många spännande saker att göra där, att det inte får plats i mitt huvud riktigt. 
Jag har hunnit fixa lite provtygbitar iallafall, för att förbereda de kläder jag ska sy åt Micke. Och så målar jag Merida från Disney's Brave (som jag fortfarande inte har sett??) för att få den rätta medeltida feelingen.
 
Idag blåser det varma ökenvindar genom Jönköping. Jag sträcker ut armarna, önskar att jag kunde flyga iväg, men känner bara sanden som piskar mot mina nakna ben...
#1 - Therese

DU HAR INTE SETT BRAVE??!??!?! AAAAAH! Du måste se, den är så mysig :D Dör lite av jobbet just nu, så himla mycket som känns mer värt att lägga tiden på, men det är svårt att leva utan pengar... Fantasin som alltid krigar med verkligheten..

Svar: Nope! :P Jag känner mig faktiskt lite dålig som inte har gjort det. Vi kanske kan se den tillsammans nån dag?Åh vet precis vad du menar. Känner EXAKT så.
Vi får försöka fokusera på att pengarna vi slitsamt (? uttråkat ?) tjänar in går till våra fantasiäventyr <3
Lovisa

#2 - Ebbe

Nu blir jag skurken här som säger att Brave inte var bra alls, snyggt cg-animerat, men Merida är en jobbig karaktär och filmens story var ej bra. :/

Svar: Haha okej. Det gör ingenting att du säger så. :) Då är det vissa som sagt den är bra, och så du som inte gillade den. Blandade reaktioner med andra ord. Mina förväntningar är nollställda, så det ska bli spännande att se vad jag själv tycker.
Lovisa

#3 - Ebbe

Det värsta med Brave var att jag såg fram emot den och förväntade mig en bra kvinnlig karaktär.
Brave gav mig en brat som i början hade bra ideer men sen fuckar upp och är gnälligt bortskämd genom hela filmen, ingen sympati med hennes karaktär alls då hela filmen är hennes fel.

Svar: hahaha okej. Låter ju störigt :P Men okej, jag får se om jag känner likadant. Avslöja inget mer nu, hehe ;)
Lovisa