Jakten på dimman
Fredag morgon var det alldeles vitt utanför fönstret. Inte snö, men den underbart vackra och sällsynta dimman var på besök. Och min mobil var inte laddad!? Jag stressladdade telefonen medan jag åt frukost, och skyndade sedan iväg upp i bergen. Tyvärr var dimman snabbare än jag, och jag såg den försvinna framför mina ögon. Det gjorde visserligen inget, för nu var jag ju ändå hemma. I skogen. Tänk, bara för några veckor sedan var jag rädd för att vistas här, men nu börjar jag hitta. Till och med när jag kliver av stigen.
 
Jag var ute på skogsäventyr i över en timme tror jag. Träden och mossan är mina vänner nu. Och så alla vitsipporna såklart.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den här skogen innehåller verkligen allt. Mörk trollskog med granar och mossa, och ljusgrön lövskog med krispiga träd. Överallt finns små vattendrag och porlande vattenfall. Jag kommer aldrig vänja mig vid hur vackert det är här.
 
Småländska skogen föralltid i mitt hjärta <3
 
#1 - Sara Elvira

Vilken underbar skog!

Svar: Ja den är så härlig! Älskar att vara där
Lovisa

#2 - Matilda - tonårsliv i rullstol

Ser magiskt ut!

Svar: Åh, det var verkligen magiskt! Hade hoppats på mer dimma men man kan ju inte få allt :)
Lovisa

#3 - Julia Lindén

Härliga bilder :) Åh jag älskar din blogg, den är så himla sagomysig!!

Svar: Åh tack snälla!! Precis den känslan jag vill att folk ska få ^_^
Lovisa

#4 - Klara Forsström

Underbart, blir ju avundsjuk! Var bor du någonstans? :)

Svar: Jag känner mig tacksam som får ha naturen så nära :) Bor i Huskvarna/Jönköping. Jönköping som stad är lite trist tycker jag, men omgivningarna runt stan är helt sagolikt fina.
Lovisa