2016 får tummen upp!
2016 var verkligen "bågskytte-och-instagram"-året. Jag var ute på många härliga äventyr i skogen med min båge, både ensam och med vänner, och jag dokumenterade det flitigt. Det resulterade i en allt större följarskara på instagram (Över 2000 följare i skrivande stund! Bågskytte är visst populärt). Så roligt att så många tycker om mina foton och små filmer!
 
Sagosystrar
2016 var även @sagosystrar 's år på instagram! Jag, Therese och Elin startade kontot tillsammans i slutet av december 2015, och det här året har antalet följare bara exploderat. Över 8000 personer följer oss just nu, och det är så galet och roligt att jag knappt fattar det. Vi är så glada och tacksamma över att folk gillar det vi gör! 
 
Narnia i början av året
Att bero på sagor: En liten kort stund fick vi ha Narnia-vinter. Den kom i januari och lämnade oss sedan i tomhet. En liten kort visit i november bara, sen fick vi vara utan. 
 
Kreativiten
Jag hade några skapande-projekt igång, bland annat 2 linneklänningar som jag sydde till Medeltidsveckan på Gotland. (Notera favorit-posen, haha...)

Jag gjorde även en pall av en sockerlåda och påbörjade ett försök med att bygga en robot.
 
 
Sommarfika med skägg
Micke hade ungefär världens största hipsterskägg ett tag. Här var vi och skägget på sommarfika på vårt favoritcafé i Flättinge. (Nu är skägget trimmat och hipstern har faktiskt fått ett IT-jobb!)
 
Konferens i Malmö
Det var mycket på jobbet, och vi åkte bland annat med hela företaget på stor-konferens i Malmö. Superkul!
 
Familjen
Vi bor ganska långt ifrån varann, men när vi ses har vi det alltid roligt. Älskade, galna familj <3
 
 
EM i Mountainbike
Sommarens varmaste dag var det mountainbike-EM uppe på berget ovanför där jag bor. Jag, som inte är så värst sportig egentligen, klättrade upp och tittade lite. Kul att se, och kan konstatera att det verkar totalt livsfarligt. 
 
Elcykel!
Jag såg inte bara andra cykla, jag cyklade själv också! På min födelsedag fick jag en elcykel av min bästa familj! SÅ BÄST!!! Nu kan jag äntligen susa fram i hela stan utan att dö i uppförsbackarna. 
 
Löpningen
En kort period var jag hurtig som tusan, och lyckades till och med springa 7 km. Sen vette sjutton vad som hände, haha... (Lat)
 
Vegomat
MYCKET vegetarisk (och även vegansk) mat i år. Här syns midsommarlunchen, och nedanför lite random nationalrätter under året: "Lovisa-tallrik" (Oumph, sötpotatis, hummus, falafel, vitlöksbröd och sallad) och ramen med nudlar, bönor och grönsaker:
 
Hitta ut
Jag var helt besatt av stadsorienteringen "Hitta Ut". I spöregn eller svettig skog; jag var fast besluten av att ta så många kontroller som möjligt.
 
Kameran
Av mina svärföräldrar och mina sagovänner fick jag tillslut min kamera. Tacksamheten är enorm. Nu kan jag fylla nästa år med ännu fler och bättre bilder.
 
Tankar och känslor om året:
- Tacksamhet, tacksamhet, tacksamhet
- Äventyrslust och inre frid
 
Förväntningar inför 2017
- Mer ordning och reda (i hemmet, livet och i huvudet)
- Mer äventyr!