Mera äventyr med de som förstår
Fruktstund med de bästa!
 
Människor är olika. Vi gillar att göra olika saker, och tycker olika saker är olika viktigt i livet. Det är så fint när man hittar andra som har samma behov och prioriteringar och intressen! Samma galenskap, samma äventyrslust, och samma behov av ro och stillhet. Det är inte många som förstår vad jag menar när jag pratar om vad vi håller på med när vi ses. Springer runt i skogen och leker? Klär ut oss och äter medeltidsmiddag? Så barnsligt? Men alla behöver inte förstå. Vi har roligt helt enkelt. På vårt eget vis.
 
Ännu ett sagodygn har vi haft tillsammans, och det var lika mysigt som alltid! Middag och skogsäventyr! Men vi började med att skjuta pilbåge, och då var även min fina väninna Anna och hennes son Hannes med. Så roligt! Och alla var så duktiga! Mera bågskytte, ja tack! Tyvärr blev det inga foton på det, men det var garanterat för episkt för att kunna fångas på bild ;)
 
Sedan var det dags för middag på kvällen. Självklart anammade vi våra kristna medeltidsförfäders traditioner, haha ;)
 
Kvällen urartade i Disney-allsång, dans och diverse försök att vissla och spela flöjt med händerna. Ja. Det är lite svårt att återge det såhär i skrift, och videobeviset svävar runt i cyberspace någonstans.
 
Vi spelade sällskapsspel några omgångar innan natten tyckte att det var dags att runda av.
 
På morgonen efter spelade vi lite mer spel. Det är så fint att det är helt okej att jag kan sitta tyst i flera timmar, utan att det blir konstigt. Och pratar man mycket och är flamsigt galen är det okej också. Alla får vara precis den man är. <3 
 
Sen gjorde vi en liten utflykt till omgivningarna runt Dumme Mosse. En av de bästa sagoskogarna.
 
Vattnet är så otäckt svart och spegelblankt, och ändå strömt. Något plaskade där nere, men vi såg inget!
 
Té med pensionärerna
 
Efter att vi även utforskat den blåsiga mossen, spanat på en korp, och druckit pensionärs-té i plastkopp, så skiljdes våra vägar åt. Men det är på återseende. Det är nu bara 78 dagar (!) kvar till Medeltidsveckan och vi måste hinna ses innan dess! :)
#1 - Therese -miaulin-

Det är också fint att det är okej att man sitter och pratar med sig själv också XD <3
du missade nog att jag också gjorde det senare på kvällen, hahahaha!!

Svar: AHAHAHA! Det missade jag! XD Ja det är väldigt fint att det är okej, hahahah x'D
Lovisa

#2 - Sanne

Alltså åååh! Blir alltid lika glad när jag ser att ni träffas och gör precis sådana saker jag själv älskar att göra :D då känner man sig lite mindre som en utomjording ;) hihi

Svar: Ja visst blir man glad när man upptäcker att det finns andra som en själv? Vi är inte ensamma, vi fantasynördande, introverta skogsmullar haha :)
Lovisa

#3 - maria at inredningsvis

Urmysiga skogsfoton :) alltid härligt få kontakt med sina naturliga rötter igen

Ny gardinpost idag :)

ha en fin vecka

LOVE Maria Inredning - it's Swedish for decor