Julhälsning

Här kommer ett julkort till er alla! Hoppas ni får en bra jul och en härlig nyårsafton. Själv drar jag söderut till familj och "svärfamilj". Har julstökat in i det sista! Fruktkakan blev klar för inte så länge sen.. phuu...

Imorgon kväll tar jag och Micke tåget ner till Västerås alltså. Ska bli så himla mysigt med nattåg såhär till jul. Vinternatt! Julnatt! Myyys..... Stor julkram till er allihop! Vi får se om jag bloggar nåt under helgerna, annars tar jag jullov nu. Yay!
Det hårda nattlivet

För det första, varför vägrar multiskrivaren/skannern att skanna när bläcket är slut?? Inte som att jag skulle skriva ut nåt ju. Jaja, blev till att ta kameran då.

Klockan är nu...04.00. Jag har nyss lämnat in mina kompletteringsuppgifter för skolan. Blev inte klar men jag FÖRSTOD VERKLIGEN INTE den delen av uppgiften. Kursen är i Vetenskapsmetodik. Bara det ordet säger väl en hel del? Inte? Nä, tänkte väl det. Samma för mig...

Känner mig en aaaning sliten nu.... Kände att jag kommer inte vara utvilad vilket fall som helst imorgon kl 7 så jag kunde lika gärna blogga lite. Hatar när det blir såna här pluggnätter. Det va längesen sist iofs men inget jag hade saknat direkt. Skall undvikas till varje pris i vår.

Ska väl ta å sova då. Ska intala mig själv att det bara är en liten tupplur, så kanske det känns bättre. Är föresten vaccinerad mot A(H1N1) nu. Inga allvarliga defekter på mig än så länge mer än att armen ömmar.
Pepparkaksmassakern
Jag brukar helst vilja rita det som händer i livet, MEEEEN det var tvunget att visa detta för omvärlden.
Jag och Micke var hos våra vänner häromdagen (läs häromnatten) och "julpysslade lite". Det hela resulterade i en pepparkaksby som invaderades av pepparkaks-dinosaurier (och en älg). På plats i byn fanns någon form av hedniskt tempel i form av en pyramid med ängel på toppen (3:e bilden). Vi lyckades även få till en giljotin manövrerad av en T-rex (4:e bilden).

Det här är väl ändå en form av konst? Och nej, inga berusningsmedel förekom i samband med pepparkaks-skapandet.