Hemliga stigar
M jobbade ute i Taberg igår så jag hämtade honom och sen bestämde vi oss att vi skulle fika på Tabergstoppen. Där hade ingen av oss varit förut.
 
Det var väldigt mysigt, med en fantastisk utsikt! Vi spelade lite äventyrsminigolf också, hihi. Lite snabbt innan vi åkte hem var vi tvungna att utforska skogen runtomkring lite. Det blev inte alls länge, vi får göra en större utflykt en annan dag, men jag hann fånga denna lilla magiska passage på bild iallafall! ^_^
Medeltida rödgrönt
Jag har en enorm längtan efter Medeltidsveckan just nu. Denna längtan är så intensiv att jag liksom inte kan greppa det, jag klarar inte av att tänka på det ens! Haha! Det ska bli så fantastiskt roligt, och det finns så många spännande saker att göra där, att det inte får plats i mitt huvud riktigt. 
Jag har hunnit fixa lite provtygbitar iallafall, för att förbereda de kläder jag ska sy åt Micke. Och så målar jag Merida från Disney's Brave (som jag fortfarande inte har sett??) för att få den rätta medeltida feelingen.
 
Idag blåser det varma ökenvindar genom Jönköping. Jag sträcker ut armarna, önskar att jag kunde flyga iväg, men känner bara sanden som piskar mot mina nakna ben...
Shades of green
1. Tyst skogstjärn på Omberg
2. Soluppgång i dimman uppe i Huskvarnaskogen
3. Forsen vid Röttle by utanför Gränna
4. Liten mapp för papper, fyndad på loppis för bara 10 kr!
5. Två av mina favorithalsband
6. Dimma över Huskvarnabergets trädtoppar