En liten räv i skogen
Målad på fri hand, först med blyerts sen rentecknad med svart pigment liner och färglagd med Promarkers.
 
Helt otroligt, jag har målat en bild med bakgrund! Det händer så otroligt sällan att jag blir tvungen att applådera mig själv. Och så länge sen det var jag ritade något seriöst också? Men igår regnade det äntligen, efter en lång period av värmebölja, och då fick mina promarkers komma fram. Det är verkligen så; i regnigt väder mår kreativiteten bäst!
 
Först ritade jag bara räven i förgrunden, men sen kom jag på att det nog vore trevligt för den om den fick en skog att bo i. Och M tyckte att den borde få en kompis. Sagt och gjort, så växte bilden fram!
Magisk ring och älvor
Ringen jag köpte på Hova Riddarvecka och så en liten bildrepris från mitt examensarbete Älvornas Flykt.
 
Det blir inte så mycket ritande för mig i semestertider. Eller vem försöker jag lura? Jag ritar inte så ofta över huvud taget längre. Det är så himla synd! Men jag tror det är en tillfällig svacka. Det finns ju så mycket annat att lägga energi på nu för tiden. Att vara lat till exempel, haha!
 
Jag njuter av semestern iallafall. Är nöjd med min fina ring jag köpte i fredags, även om den inte är så magisk som jag hoppas. Det enda magiska den gör är att färga mitt finger grönt, så jag har fått måla insidan med genomskinligt nagellack.
Hova Riddarvecka!!!
Bästa dagen på länge! Igår åkte jag, Elin och Therese till Hova Riddarvecka! Det blev en heldag, precis lika underbar och fantastisk som jag hade föreställt mig. Nej, bättre. Nu har jag mer eller mindre bestämt mig också: nästa år blir det Medeltidsveckan på Gotland! Älskar medeltidskläder, historiska miljöer och... ja allt.
En rolig marknadsförsäljare som anklagade mig för att ha varit ute på galej kvällen före, så han tyckte jag behövde salta karameller (WTF liksom?)
Musiker vandrade omkring och spelade tidsenlig musik.
 
Therese och Elin bland svärden. Dessa svärd...!!! Ville ha alla.
 
Vi träffade bödeln, en röd Gandalf och tittade på när smeden jobbade.
 
Jag köpte snyggaste väskan! 
 
Vi tittade på lite knasiga gycklare också :)
 
Och såklart tittade vi på tornerspelet, det heter ju Hova Riddarvecka av en anledning. Tornerspelet är nog det roligaste och häftigaste jag sett i hela mitt liv! (Elins bilder från tornerspelet)
 
Efteråt fick jag klappa riddarhästarna! Lycka!
 
Åh, jag lever inte riktigt i verkligheten ännu efter den här underbara dagen. När jag vaknade imorse trodde jag att allt hade varit en dröm. Nu ska jag börja planera min klänning inför nästa sommar :) Och så ska jag se om jag inte kan klämma fram en teckning också, blev skapligt inspirerad av allt vackert jag såg igår.