Nu bär det av...

...mot nya äventyr! Vi är mitt inne i flytten och eftersom vi inte får lägenheten förrän 1:a september kommer vi bo hos mina föräldrar, Mickes mormor och Mickes föräldrar några dagar. Tillgången till internet kan vara begränsad, därför får jag se hur mycket bloggande och ritande det blir. Annars ses vi här igen i september!

Det har varit mycket känslostormar de senaste dagarna, har nämligen tagit farväl (på återseende!!!) av många kära vänner. Jag är sämst på att säga hejdå, börjar alltid gråta, åtminstone efteråt när vi skiljts åt. Och jag kommer gråta floder nu när vi lämnar kära Piteå. Vilken fantastisk liten stad det är! Jag har verkligen trivts och hit kommer jag verkligen vilja återvända, om och om igen.
Vemodiga och kaotiska dagar

Igårkväll tog jag farväl (på återseende?) av mina vänner från företagskursen jag gick i våras. Det blev en trevlig middag med fika efteråt, och när jag sen gick vid tiosnåret rullade jag hem, hehe. Tack Lina, Karin, Fredrik, Ulf, Rune för att jag fått lära känna er! (Och tack till Åsa och Barbro också, även om ni inte var där) Och stort lycka till med era företag!

Varav denna farväl-middag? Och dåliga blogguppdatering? JO! På torsdag kommer flyttbilen och på fredag tar jag och Micke nattåget söderut. Vi ska bli Linköpingsbor! Underbara fina Norrland ska vi lämna bakom oss och prova lyckan i en ny stad. Känslor inombords: Roligt, Spännande, Sorgligt, Läskigt, Vemodigt, Kittlande, Nyfiket... Men det ska nog gå bra! Ska jobba vidare med företaget, även Micke ska starta firma. Sen blir det väl till att jobba med något mer också, vi får se hur det löser sig. För det LÖSER sig! (intalar mig själv det iallafall)

(Hittade skojiga ramar i programmet Photoscape. Därav överanvändningen av "tejp" hehe)
Beautiful Blogger Award

Jag fick en Beautiful Blogger Award av Sophie :) Reglerna är så att nu måste jag berätta sju saker om mig själv som ingen vet om. Vissa kanske redan vet, andra inte... men här kommer lite (knasiga?) fakta om mig:


1. Jag (och min sambo) äger ingen tv. Gillar inte att kolla på tv, jag tycker det förstör kreativiteten.2. Jag tycker varken om ketchup, falukorv eller makaroner. Sveriges nationalrätt typ...3. Jag är galet och barnsligt förtjust i gosedjur! Äger mångamånga och alla har sitt eget namn och personlighet. Senast fick jag en liten mjukiskanin av Micke på min födelsedag. Hon heter Lola :)4. Jag är livrädd för nästan ALLA typer av insekter. Till och med nyckelpigor, hehe5. Jag har tidigare hållt på med Lajv/Levande Rollspel. Man förenklat sett säga såhär: Man klär ut sig till fantasifigurer (typ sagan om ringen) och spelar teater ute i skogen. Det är som att vara med mitt i en saga! Jag är såld på fantasy!6. På gymnasiet (när jag var mörk och dyster) tyckte jag att det var häftigt med blek hy, därför undvek jag solen till varje pris. Hade paraply på stranden under familjesemestern! ;P Jag är fortfarande blek men nu vill jag faktiskt bli brun :)7. Jag har fobi för badhus, speciellt golvet. Det är värre än rädslan för insekter! Badhusgolv är det vidrigaste och äckligaste som finns!


Och enligt reglerna ger jag nu Beautiful Blogger Award till följande 3 bloggar:
http://jennytecknar.blogg.se/
http://eminacreations.blogg.se/
http://mejlajn.blogg.se/

Phuu!! Det var tidskrävande att "kedjeblogga"!