W.i.t.c.h.-karikatyr

Vet inte varför jag fick för mig att rita av Cornelia från Witch-tidningen. Och vet inte varför det spårade ur heller. Ögonen började bra... sen blev jag galen! Avsmalnat ansikte, minimal kropp och skeva armar. Kanske så jag känner mig nu? (Det är trots allt mitt i natten)
I övrigt så vill jag berätta att tidningen W.I.T.C.H. har många gånger gett mig inspiration. Jag är väl egentligen för gammal för den sortens tidning men jag tycker teckningarna är så fina. Och alla roliga kläder de har på sig. Inspiration från många håll är bra! Varför inte barntidningar liksom? :) Just den här köpte min snälla sambo åt mig idag. Han är för gullig! ^_^
Wow alltså...

...ja tack så hemskt mycket för alla fina och snälla kommentarer jag fått under kvällen! (och alla nya lärorika fakta om hundrasen mops, hihi). Jag hade tydligen hamnat på blogg.se förstasida idag 29/7 (tack blogg.se!!) vilket är första gången någonsin. Besöksrekord, kommentarrekord och allt på en gång. Jätteroligt verkligen! Hoppas ni som hittat hit kanske kommer på återbesök? Ni är iallafall välkomna! :)


Notera det enorma statistikhoppet, hehe
Redhead

Skissen på karaktären är nu färglagd och...ja...jag ska väl erkänna att jag och färgpennor inte riktigt kommer överens. Jag gillar nog markers bättre, vilket jag använde på den högra bilden. Det kladdar mindre och jag har mer kontroll. Just nu har jag ju en hel del Promarkers från Letraset men jag funderar på att övergå till en annan sort. Antingen Tria Markers eller Copic Markers. Båda sorterna har penselspets, det är det jag är ute efter.

Hur som helst, jag gillade färgkombinationen i karaktären här ovan: Ilsket rött hår, svarta lack-kläder och ilsket limegröna detaljer. Ska nog rita fler bilder med henne (då med markers) och så behöver hon ha ett namn. Förslag?