2014 var sagornas år
Det här året har varit fantastiskt på alla sätt. Fyllt av magi Och jag har lärt mig så mycket. Det har fått mig att inse att jag själv kan styra hur jag vill ha det, och jag ska göra det som gör mig lycklig. Jag har fått umgås med helt underbara vänner och tillsammans har vi upplevt äventyr. 

I början av 2014 hade Disney's Frozen premiär, och den satte prägel på hela året. Jag blev så inspirerad och glad av den filmen. Den fick mig till och med att våga färga håret rött så småningom, och när jag och mina vänner gick på fantasybal var jag utklädd till karaktären Anna.
Jag lyssnar fortfarande nästan dagligen på soundtracket. Normal?
 
Hela början av 2014 var ganska tung, med mycket långa och svåra projekt i jobbet, vilket gjorde vardagen ganska trist och grå. En hel del ensamma hotellnätter på jobbresa blev det. Jag funderade mycket på hur livet egentligen borde vara, och flydde in i min egen värld. Men försökte också roa mig själv (och andra).
Alla möjliga humör... men man har inte roligare än man gör sig.
 
Det blev många utflykter till skogen under 2014. Jag vill tacka skogen, för att den gett mig en tillflyktsort när livet har känts stressat och komplicerat. Skogen har givit mig lugn och äventyr på samma gång. Både ensam och i sällskap med andra. 
Tack alla träd för att ni har lyssnat.
 
Jag slutade med hästar och ridning... och började med bågskytte istället! Ett intresse jag länge haft men aldrig tagit tag i. Många träningskvällar i skjuthallen har det blivit, och en hel del utflykter till bågskyttebanan också. Och finns det bågskytte på medeltidsmarknader måste man ju skjuta där också såklart ;)
Jag kanske inte ser coolast ut, men jag känner mig defintivt det! Hehe...
 
Sist, men inte minst, så åkte vi till Medeltidsveckan på Gotland. Något jag drömt om sedan jag var 16 år. det var de mest fantastiska 4 dagarna under hela året, och jag lever fortfarande på den känslan. 
Bästa gänget! Bästa semestern! Dit ska vi igen!
 
Hela året har verkligen varit fullt av utflykter och påhitt med bästa Elin och Therese. Och vi som hade sagt att det inte skulle bli mer än nån gång per halvår? Men när sagan och fantasin sliter i en, då är det bara att följa med. Vi har haft så grymt roligt tillsammans!
Sagosystrarna! En Mirkwood-alv, en Hobbit och en Lothlorien-alv. (Från Hobbitpremiären i december)
 
Jag blir alltid så sentimental vid nyår. Tänker tillbaka och tänker framåt samtidigt. Men jag ska verkligen glädjas den här gången! Det här året blev bättre än jag någonsin kunnat hoppas på, och jag har en känsla av att 2015 kommer bli ännu bättre!
Tack för allt! <3
Hobbitpremiär, One Last Time...
 
En underbart mysig kväll med fina vänner. Trötta och sorgsna gick vi ut från biografen och begav oss hemåt i stormen. Filmen var väl inte den bästa av Middle Earth-filmerna, men det var mest allt runtomkring som är roligast ändå. Att fixa iordning oss tillsammans, och bara vara.
 
Dagen efter spenderade vi i soffan framför Stardust. En perfekt helg mitt i veckan! <3
 
Tur att jag har vänner som fotar, eftersom jag själv varken har kamera eller skills, haha.
Pepparkakshelg med familjen Hedman, featuring Micke
Gryniga bilder, men älskar ändå! <3
 
Åh..! Första adventshelgen så kom min älskade syster och mina föräldrar på besök. Så himla lyckat att alla kunde samma helg. Vi bor ganska långt ifrån varandra (min syster bor 24 mil söder om mig, och mina föräldrar bor 30 mil norr om mig) så vi träffas inte så ofta. Därför hade jag sett fram emot denna helg otroligt mycket.
 
Adventsfika med bullar och en taggad Micke.
 
Mamma är bäst på att fixa saker att hitta på tillsammans, så hon hade med sig: hela pepparkaksverkstaden!! Pepparkaksdeg, massor med formar och en byggsats till ett hus. Så hela lördagskvällen var vi sysselsatta.
 
I matsalen höll degverkstaden till. Kavla kavla...
 
I köket fanns pepparkakshus-monteringsavdelningen. Sockerlim under tillverkning. I matsalen fortsatte produktionen av pepparkaksfigurer.
 
Full fart i fabriken!
 
När alla figurer var färdiga, och huset ihoplimmat (diverse lagningar krävdes) så satte vi oss runt bordet för att dekorera med kristyr och nonstop.
 
Förfriskningar och koncentration...
 
Några av våra fantastiska skapelser!
 
Och så huset! Tadaaa! Det vackraste pepparkakshus världen någonsin skådat! Pappa skrattade så han grät när han pyntade det. ;'D
 
Smedbyns julmarknad på söndagen. Systeryster, mamma, jag och pappa. Foto: Micke
 
På söndagen gick vi en sväng på Smedbyns julmarknad innan alla begav sig åt olika håll hemåt. Det blev verkligen en lyckad helg och jag är så tacksam <3