Höstig promenad

Vi tog en mysig promenad idag i höstsolen. Älska hösten! Luften är så fräsch då och löven så fina.


Lite posering vid ån :)


Änderna förföljde oss i jakt på brödsmulor... Men vi gick hem för att äta godiset vi köpt, moahahaa..
Glad spök-natt allihop!
Kvällsjobb i en halvfärdig ateljé

Efter en kämpig dag på sälj-jobbet slappnar jag nu av med lite målande (och väntar på att all redbull ska gå ur kroppen, hehe). Det är ett kundjobb jag målar på, en tavla som kommer föreställa Bob Dylan. Tror det kommer bli kalas :) Men på tiden att den blir färdig nu...

Spotify går på för fullt med glad musik för att hålla höst-depp borta. Just nu lyssnar jag mest på det som finns under Top-Lists-fliken. Glatt och bekymmersfritt, man blir sugen på att dansa!

Har tänt lite ljus för mysfaktorns skull också. Ljuslyktorna är Marimekko och de fick jag av mamma och pappa. Fina underbara familjen :)

Den lilla figuren av trä ska normalt sett gå att böja till i olika positioner. En sån där gubbe att rita av för att ha koll på kroppens proportioner. Men han är så ovig, stackarn haha, så han är enbart prydnad.

I glaskrukorna ska jag så småningom fylla på med sten och få dit lite gröna växter. Känns lite naket nu. Mer lampor måste också införskaffas... Men FÖRST ska här jobbas, så det kan finnas pengar att handla för. Back to business, vi hörs!