The Bathroom Issue

Okej alla inredare därute. Jag är i behov av seriös hjälp. Hur löser jag detta?? Mintgrönt badkar, röd-schackrutigt golv, fjärilar på kaklet... hur TÄNKTE personerna som designade detta badrum? (note: man kan även se att väggarna har varit gula tidigare. DET NI!)
Tyvärr kan jag inte göra så mycket åt de fasta sakerna, dvs. badkar, golv, kakel... Men jag skulle kunna fixa ett nytt draperi, en schysst liten badrumsmatta, kanske lite dekorationsföremål på badrumshyllorna (som inte syns i bild). Men... i vilket färgschema ska jag gå i???  Jag tänkte först vitt, men min sambo sa nej till det, eftersom fukten i det lilla badrummet (utan fläkt) kommer att missfärga vitt tyg. Någon som kan se potentialen i detta rum och komma med lite bra idéer?

På nåt vis gillar jag retrokänslan därinne, golvet är troligtvis original, från 50-talet nån gång.  Jag behöver bara lite hjälp att...liksom hitta den där lilla piffen som gör det lite mer sammanhängande.
Chobits-inspirerad skiss


En liten rävtjej. Stiftpennor is the shit, skulle inte överleva utan dem :)
Geléhallonet

Alltid när min mage strejkar så känner jag mig lite som ett geléhallon: geléigt och darrigt. Huuhhh...
Och idag som var sista dagen på mitt butiksjobb, synd. Men men inget att göra åt. Bara att vila och så får jag säga hejdå till kollegorna mer ordentligt nästa vecka. Eller, inte direkt hejdå, jag kan ju fortfarande åka dit och shoppa :)
Resten av kvällen ska jag ägna mig åt att tycka synd om mig själv och min mage, kolla på animeserien Chobits (som jag nyss har upptäckt, hur har jag missat den??) och så eventuellt sörpla lite blåbärssoppa. Vi höres.