Jag blir då aldrig nöjd!

Nä... jag insåg att min bloggdesign föralltid kommer vara work in progress. Får fundera vidare. Lägger istället upp en bild på dom goda bullarna jag bakat som jag VET finns i frysen och som jag är GRYMT sugen på. Men ajja bajja, inte före middagen! Det blir iofs marinerat fläskkött med matvete, sås och persikohalvor till. Inte så dumt :)

(Och nej, jag gillar inte att fota egentligen, men bull-bilden såg så härligt skrytig ut så jag va tvungen att ta med den)
Säger hejdå till rosa... och hej ny design!

Jag trodde aldrig jag skulle tröttna på rosa MEEEN där hade jag så fel, så fel. Rött har varit min älsklingsfärg sen jag var liten, så den känns mer stabil. Passade på att ändra headern också. Det nya typsnittet har jag börjat använda till min egna grafiska profil till jobbet (tror att det ska bli så iallafall) eftersom den slarviga stilen känns "såå JAG". Dessutom kändes biten om "studentliv" lite inaktuell. Har bara en termin kvar som student och jag lever egentligen inte något typiskt studentliv.

Bloggen kommer handla mer om mitt tecknande och mitt företag som frilansare. Bye bye skola snart och hej till det riktiga livet! Bara att hålla tummarna för att det går vägen. Men uppdragen börjar ju dyka upp... kul kul :)

Designen är inte så värst avancerad, jag vet, men hallååå! Jag är inte en sån där "avancerad-header-med-massa-snygga-foton-i-ett-kollage-person". Hehe.
Teckningstävling hos KanDee


Jag deltar just nu i en teckningstävling hos KanDee. Får se på måndag om jag gått vidare!

Här är mitt bidrag. Lite suddig pga kameran men helt okej ändå. Föreställer min kompis Sara som är grym på att sjunga! Dedikerar bilden till henne :) Tänkte direkt på henne eftersom temat för tävlingen var "Musik".