Guldkorn i Norrköping
 
 
Förra helgen var magisk. Vi åkte till Norrköping, en stad vi aldrig tidigare utforskat, och gick på show på kvällen (kvalitativa bilder därifrån saknas). På dagen efteråt hittade vi först en svinsnygg bil som vi ville ta med oss och sen hittade vi mysigaste caféet EVER, med tillhörande trädgård och loppis. Där tänkte vi nog flytta in om vi fick. Gubbens Trädgårdscafé hette det, jag rekommenderar verkligen att fika där om ni är i Norrköping.
Att tvinga sig själv
Jag är inne i en sån där period (vadå period ?! Hela mitt liv är så?) där jag har en miljon idéer i huvudet men inte en enda blir av. En del av dem är halvt påbörjade men avslutas aldrig. De flesta är bara småsmå frön, sådda i näringsfattig jord...
 
För att komma något slags steg närmare färdigställandet av mina planer så tvingade jag mig själv till att rita en illustration idag. Jag har verkligen inte ritat något seriöst på jättlänge och det.tog.verkligen.EMOT! Men jag använde mig iallafall av en referensbild och då gick det lite lättare. Hejhopp, och illustrationen blev färdig! Vattenfärger is THE SHIT när du är för lat för att färglägga. Kladda kladda kladda KLART! :)
 
Vad tycker ni?
Verklighetsflykt
 
1. Titta på hästarna i hagen, magisk dimma i skymningen
2. Ett härligt ridpass med en envis men gosig ponny
3. På äventyr längs smala och branta skogsstigar
4. Läsa tjock fantasybok och ha en kelig katt i knät