Vattenmelon till efterrätt

En liten snabbskiss i photoshop bara för att säga att vattenmelon är gott! Mycket godare efterrätt än sockriga onyttigheter. Eller ja, choklad är i och för sig väldigt gott... och bulle. Mmm... bulle...

Några sekunder senare: Mickeboll kom nyss in och sa att han håller på att tina blåbärslängd. Hehe.

Annars så rullar livet på. Jag jobbar med mitt illustrationsprojekt till sjukhusen i Norrland, idag har jag ritat kärnkraftverk, bananer och en massa annat ;)

I tisdags var jag hos revisorn och lämnade in min bokföring så att hon kan göra deklaration och bokslut åt mig. Siffror och jag, ingen bra kombo. Tur att det finns människor som jobbar med sånt så att jag kan koncentrera mig på det som är roligt, hehe.

Igårkväll var jag på ett nätverksmöte på Iniciera, ett nätverk för företagande kvinnor här i stan. Det var jätteroligt att få komma ut och träffa lite nytt folk. Annars sitter jag ju bara här i kontoret själv hela dagarna och tecknar. Mötte flera härliga människor som jag gärna träffar igen och så fick jag många bra tips till mitt företag. Lyckat!
Härlig påskhelg i Skåneland och Danmark


Åh, jag har haft det så bra i helgen! I sommarvärmen åkte jag och föräldrarna ner till Skåne för att hälsa på min lillasyster som pluggar därnere. Det var så roligt att se henne igen och hon är så himla duktig! Hon fick visa oss runt i Skåne (som är SJUKT FINT!). Jag har inte bilder på allt men vi var till Sofiero Slott, åkte längs med fina vägar vid kusten, såg uforskade Helsingborg, var i Frederiksdal (som en bondgård mitt i stan), "träffade" Nils Poppe (statyn) och mycket mer. Vi passade även på att ta en trip över till Danmark för att hälsa på släkten: min morbror och mina kusiner. Det var väldigt kul att träffa dem igen, var många år sen sist. Hihi, tycker bilden med den vaktande hunden är så söt! Han satt där, som en staty och blickade ut över havet. Vaktade "hans" trädgård.

Jag är röd i pannan efter mycket sol, rund om magen efter mycket glass. Nu åter till vardagen!
Seg påskvovve men jag är på språng!

Jag ger er en liten sömnig påskhund (för att symbolisera en eventuell bloggpaus i helgen) nu innan jag åker ner till Skånelandet för att fira påsk med min syster. Själv är jag inte alls så seg som vovven, jag är på topp topp TOPPHUMÖR! Jag tror det är våren som ger en så mycket energi, allt känns så mycket lättare när solen skiner.

Jag önskar er alla en jättebra påskhelg! Kanske blir det nåt inlägg, jag kommer ha med mig datorn.