Någon slags skiss
Vet inte om jag sagt det men jag och sambon ska snart flytta till en stor och vacker lägenhet i ett gammalt fint hus. Mina tankar snurrar nu mest kring inredning och sånt och då blir det att jag skissar sånt här, detta ska föreställa köket i den kommande lägenheten. Eftersom det är en hyresrätt kan vi inte göra så mycket med köksluckor och golv och sånt, men vi hade tänkt ställa in en köksö iallafall. Jag tror det kommer bli bra.

Väldigt mycket kommer bli bra i den lägenheten. Visst, den är äldre och lite sliten... men kolla in fönstren! FÖNSTREN! Ghaa...... Jag har alltid drömt om att få bo i ett sånt gammalt hus (det är byggt år 1917), nu ska drömmen äntligen bli verklighet. Efter nyår flyttar vi in! ^_^
Istället för morgonrock
I helgen besökte jag min familj. Jag och mamma hade lite "shopping-terapi" på fredagen, och vi råkade hamna i butiken Country House. Där hittade jag detta underliga men fina klädesplagg, jag kallar den min "mysklänning".

Den är riktigt sådär gosig att man kan mysa i soffan hemma men ändå finare än både morgonrock och myskläder, så att man fortfarande ser välklädd ut. Jag hade önskat mig en morgonrock i julklapp men det behövs inte nu :)
Nu säljer jag konst på Tradera

Denna söta lilla dam är nu till salu, utropspris 1 kr! Hon säljs med ram och allt. Helt unik är hon, den tog en evighet att måla. Mycket pillgöra, hehe. Gjord i akvarell.
Länk