Torsdagstema: Min favoritkändis
Målad med blyerts och lite promarkers
 
Denna veckas torsdagstema är alltså "Min favoritkändis". Se mer bidrag hos Sofie.
Först hade jag jättesvårt att komma på vem jag ville måla av. Jag har ju ingen favoritkändis? Så jag frågade mina kollegor om de hade några tips. Ett förslag var denna mannen, och det passade perfekt, för när jag tänkte efter så är han ju faktiskt en av de kända människor jag beundrar. Jag tycker väldigt mycket om att lyssna på vad han har att säga och han skriver grymt bra böcker. Det finns så mycket humor men samtidigt så mycket allvar i det han pratar om, och jag tycker han gör ett fantastiskt jobb med att prata om jobbiga frågor som andra kanske inte vill ta i.
 
Är det nån som kan se vem det är? :) Rätt gissat! Det är ju Jonas Gardell såklart! Referensfoto hittar du här.
Lovisa och den tjocka ponnyn
Jag på ridskoleponnyn Penny. Ett udrag från skissboken: målat med blyerts och lite olika tuschpennor
 
Varning, Hästsnack!
Igår, måndag, var det hoppning på ridningen. Jag hade nog stallets tjockaste ponny: fjordhästen Penny :) Har haft henne flera gånger i rad nu de senaste gångerna och jag gillar henne mer och mer. Hon är envis som synden och kan vara bråkig ibland, men jag har märkt att hon oftast bara bråkar när det är jag som ger otydliga+lite för hårdhänta signaler. Skärpning, Lovisa! ;) Jag lär mig massor på henne hursomhelst!
 
Seg och lite lat är hon också känd för att vara, hon springer sällan särskilt snabbt och brukar snubbla över bommar och hinder. Men igår fick jag fart på henne! Vi flög över hindren (visserligen inte så höga men ändå). Åh, det var så roligt, det tyckte både jag och Penny. Hon blev riktigt på hugget där tillslut. Såhär ser Penny ut på riktigt: länk (obs! ej jag på fotot)
Instagram: lovisalynx goes umbrella girl
Lite Instagrambilder. Regn är det bästa vädret! ^_^ Ett foto från idag, som är misstänkt likt skissen jag påbörjade igår...
 
Att bero på Instagram, följ mig gärna där! :) Jag heter lovisalynx