Kreativitetslycka

Yes! Det är en speciell känsla. Tänk vad en tuschpenna kan göra en glad. Jag hade nämligen blivit av med två färger från jobbet (stulna?) så då köpte jag dessa igen. Passade då på att köpa två färger till som tröst. Lövley!

Ersättningspennor för de som försvann: Pastell Pink & Sandstone
Nytillskotten: Pastell Blue & Warm Grey 4

De nya pennorna ledde såklart till att jag var tvungen att kladda lite. Det händer varje gång, hehe.

Min Sambo, Micke-Bicke! <3


Ehm... ja lite klotter med en ros, solbrillor och karameller! :P


Lovisa goes back in the days och målar fantasy med ENORMA ögon. Klassikern "armarna-bakom-ryggen-för-att-slippa-måla-händer" är såklart ett givet inslag.
Medvetet förvridet perspektiv. Blir ni tillräckligt yra i huvudet nu?
Inspirationsfika

Idag efter lunchen shoppade jag ett nytt trådlöst nätverkskort (som faktiskt äntligen fungerar!)
Sen blev jag bjuden på fika hos underbara Lina som har bloggen Kitchenbloom. Vi har gått företagskurs tillsammans och har mycket att prata om kring starta eget å sånt. Och inspiration, skapande och så vidare. Lina hade bakat, jag citerar: "Världens godaste äppelkaka" (jo, receptet hette så) och JA den var GRYMT GOD! Tack för en trevlig fikastund, Lina! Sen fick jag ju se hur hon bor också. Ojojoj säger jag, helt fantastiskt fint! Känner mig helt förstörd nu. Måste hem och börja inreda...............
Lina ritar mycket med vectorgrafik så jag blev lite inspirerad att testa. Annars jobbar jag ju mest för hand. Det är kul med vector ibland men jag ska nog hålla mig till det jag kan bäst ;) (och tycker är roligast)
D-arbetet i full gång! (och internetstrul...)

Lite sneek peek på vad jag gör just nu. Jag har ÄNTLIGEN kommit igång ordentligt med mitt D-arbete. Bilden här är en del av det. Mer säger jag inte. (Orkar inte förklara, haha, men kanske gör det senare) Det har med musik, bilder och berättande att göra iallafall.

Måste bara få klaga lite också: Den stora förändringen i livet just nu är nog att jag hämtat ner min stationära dator från vinden och konkat med den till jobbet. För att få en kraftfullare jobbdator helt enkelt. Allt vore frid och fröjd om det inte vore för strul med det trådlösa nätverket. Sitter just nu med en nätverkskabel som sträcker sig över halva kontoret. Inte kul. Teknik ska bara FUNGERA! Har testat med trådlös-usb-nätverkskort = inget resultat, struliga drivrutiner eller nåt. Köpte trådlöst PCI-nätverkskort = Fanns inga lediga PCI-portar. Suck. Jag blir så trött. Man tappar energi ju. Ska försöka jobba vidare nu och ignorera problemen. Ghaaa!