Grönvitt blomster
Jag är ju egentligen ingen foto-tjej, men idag hade jag faktiskt riktigt mysigt när jag kravlade omkring i grönskan med kameran. Min kamera, som är något slags mellanting mellan systemkamera och kompaktkamera tar faktiskt helt okej bilder :) Sen är väl inte jag någon talang precis, men det viktigaste är ju att man har roligt.
 
Hur man jobbar effektivt
Såhär blir det varje gång. VARJE GÅNG!
Jag har ju blivit hästtjej igen!
Målad i Photoshop. Referensbild på hästen hittade jag här. Det är faktiskt just den hästen jag red igår :)

För några veckor sedan återupptog jag ett gammalt intresse: Ridning! Jag red förut i tonåren men slutade av olika anledningar men nu har jag alltså börjat igen! Och det är bättre och roligare än det någonsin var förut!! Hästarna är snällare och jag känner mig mer engagerad, även om jag såklart är mer osäker och ovan på grund av många års uppehåll.
 
Igår var terminsavslutning och vi fick hoppa! Det hade jag inte gjort på ungefär 7 år men det gick såå braaa! Hindren var mikroskopiskt höga, ungefär som i illustrationen, men det gjorde inget, det kändes lagom såhär i början. Det var helt underbart och jag hade lyckorus i hela kroppen resten av kvällen! Nu längtar jag till i höst igen för att få lära mig mer, flickdrömmen om en egen häst lever såklart kvar... <3