Ett bågskyttekoger får en ny stil
Nu har jag varit bågskytt i ungefär ett år, och det var väl på tiden att jag skaffade mig ett eget koger för pilarna. För en billig peng fick jag köpa ett mindre ungdomskoger av min tränare. Det var aningens för kort, och jag kände att det här med fransar inte riktigt var min grej, så jag började klura på en uppdatering.
 
- På ett enkelt sätt förlängde jag kogret nertill. Jag sprättade upp den gamla sömmen, sydde på en extra bit mocka, och sen satte jag tillbaka bottenplattan.
- Fransarna klippte jag av, och limmade sedan fast en bit mocka över skarven, för att matcha det nya nederstycket.
- Avslutningsvis limmade jag fast lite päls i öppningen på kogret. Dels som dekoration, men också för att inte pilarna ska skramla för mycket när man rör sig.
 
Kogret blev helt okej tycker jag. Det får duga så länge :)
Jag håller på med ett sidokoger också, som jag gjort helt från grunden, men det är inte riiiktigt färdigt än.
Öva på att vara i skogen
 
Foton från min närmsta sagoskog.
 
För några veckor sen gick jag på skogspromenad själv, för att utforska lite. Och för att öva på att inte vara rädd för skogen. För det kan kännas läskigt ibland när jag är ensam. Särskilt när jag kommer till skog jag inte känner till, men även på platser jag varit på förut. Ibland känns det så ödsligt, och samtidigt som om någon tittar på en. Som om träden viskar till varandra att jag inte borde vara där, och att djuren som bor där är redo att anfalla mig när som helst. Haha. Ja jag är en fegis. Och då måste jag öva på att inte vara det.
 
Skogen ovanför mitt hus är verkligen inte stor. Det är nog rätt omöjligt att gå vilse där eftersom det finns bebyggelse runt om, och det finns en väg som avgränsar. Det är ett bra övningsområde.
 
Jag hittade mycket fint på min lilla utflykt. Sovande mossiga stenar, små vattefall överallt, och till och med ett litet "vätte-hus" i ett träd! Jag vet inte om någon var hemma, jag frågade aldrig ;)
Folkmyller och flaggornas färger
Okej. Det här är varken sagovärld eller illustration, men det var ett annat roligt slags äventyr! I helgen följde jag med mamma till Falun för att göra något som inte annars är min grej: vi skulle kolla på Skid- VM! 
 
Och vilken folkfest det var! Hur mycket människor som helst, och en riktigt härlig glad stämning! Vi hejade på damerna som körde 3-milen (omöjliga att fota, pga supersnabba!!) och vi gladdes med norrmännen som det gick så bra för. Och heja Sverige! Vi (Eh, ja Charlotte Kalla såklart) var ju också så himla bra!! 
 
Flaggor och färgglada människor överallt, och till och med lite solsken. En riktig toppendag!