Favoritbågskyttarna
En liten illustration jag gjorde på mig och mina vänner Victoria, Therese och Elin, efter att vi varit ute i skogen i slutet på mars och haft en riktigt episk och äventyrlig dag!
 
Nu ska jag strax iväg på bågskytteträning. Så bäst!
Sagoskog, bågskytte och vitsippspicknick
Elin, Victoria och Jag. Bilden är lånad från Victorias blogg och är fotad av Jeff Freding 
 
I lördags samlades vi, delar ur det fantasy- och medeltidsnördiga gänget, för ännu en bågskyttedag. Denna gång fullt utklädda i fantasyoutfits! Vilken dag vi fick! Strålande solsken och vitsippor överallt! Skogen var helt magiskt vacker och jag önskar så att jag hade kunnat fånga den bättre på bild. Som tur är har mina vänner ordentliga kameror och har garanterat massor med fina foton från dagen. Väntar spänt på att få se dessa!
 
Vi hade med oss min nya fina ryggsäck, som spelade episk musik för oss! Jag hade nämligen gömt en liten minihögtalare kopplat till min iphone i den :) Ut efter stigen fanns flera bågskyttetavlor uppställda som vi sköt på. Det märks att övning ger färdighet för det gick mycket bättre den här gången än sist vi var ute!
 
Halvvägs tog vi paus och hade picknick i ett hav av vitsippor. 
 
Och andra halvan av dagen kom vi till denna skog. Helt. Galet. MAGISKT!!! Vi ser allihopa fram emot nästa gång vi har en träff som denna. Det är så ortroligt kul att ha vänner som är lika nördig som en själv, som uppskattar magi och natur, som förstår hur viktigt det faktiskt ÄR att få ta på sig alvöronen och gå ut i skogen med pil och båge :)
Hundvalpar och kortspel i solskenet
Förra helgen, dagen efter den dimmiga dagen, hälsade vi på ute på landet hos Mickes föräldrar. De driver en hundkennel! Hur bäst är inte det? Fri tillgång till hundvalpar!!! :D
 
Rasen heter Tervueren, kallas ibland för belgisk vallhund. Så himla söta valpar! Som små nallebjörnar.
 
Vi hjälptes åt att bära valparna in och ut till valphagen och jag dog flera gånger om för de var så gosiga!
 
När vi inte kramades med valparna så åt vi god mat och spelade kort tillsammans ute i solskenet. Det var ju dessutom Mickes födelsedag, så tårta och glass blev det också.
 
Koncentrationen när man blandar kort! Haha! XD
 
En jättehärligt dag!