Semesterns baksida
Jaha ni... Den sista semesterkvällen av alla har jag knåpat ihop denna serie, för den senaste 2,5 veckorna har jag befunnit mig i ruta 4... Flumm flumm...
 
Jag har alltså haft riktig semester för första gången i mitt liv. Det har känns väldigt skönt, oh ja, men vääldigt väääÄÄÄldigt ovant. Vi har träffat lite familj och vänner, trevligt absolut, och vi har piffat med att inreda hemmet.
 
Men annars har jag kännt mig både seg och rastlös. Svårt att ta sig för saker liksom. Men det är väl det som är meningen med semester; att man ska ta det lugnt? Hehe. Hur som helst ser jag fram emot att börja jobba igen, så jag får nån ordning på livet :)
Minisemester på hundkennel
Sticker iväg till det här underbara huset ett par dagar! Bara mysa, gosa med hundar och njuta av natur och lugn. Jag återkommer med förhoppningsvis lite ny energi och kreativitet till bloggen som har varit dööööd... 
 
Ha en fortsatt trevlig sommar!
Hyllning till grannkatten
Skiss i Photoshop

Jag och grannarnas katt har börjat utveckla en vänskapsrelation. På morgonen är hon i garaget och säger hej då till mig innan jag cyklar till jobbet och på eftermiddagen möter hon mig när jag kommer hem. Hon gosar massor och jamar hela tiden. Så himla söt! Nästan som att ha en egen katt, men att slippa ansvaret :)
 
Har Du något husdjur?