Update av nuläget

Det är VARMT!!!! Känns som man bor i tropikerna eller så. Alltid ska man klaga på något, hehe och nu är det för varmt faktiskt. Svårt att koncentrera sig på skolarbete med sommarkurser i den kvava värmen.
Men det är ändå underbart med sommar! :)

Började sommarjobba i måndags på Clas Ohlson. Härligt att vara back in business :D Det är ett riktgt bra jobb med bra kollegor. "Clas Ohlson-andan, JAVISST!" Redigt och bra
Mjukstart blev det, för jag jobbade måndag tisdag, var ledig i onsdags och torsdags, jobbade fredag och nu är jag ledig lördag, söndag, måndag och tisdag. Och det är som bäst väder nu under ledigheten. NICE

Jag och Micke impulsköpte en soffa på rea igår! :o Hehe, det var rea på EM-möbler så vi gick dit för att kolla. Där sålde dom en snygg OCH skön soffa för 3000:- Med vårt presentkort blev det 2000 + frakt. En soffa för 2500 får man knappt ens på IKEA ju. Värsta fyndet!

Sen måste jag berätta om en artist jag snubblade över på Spotify häromdagen. Jag provklickade på lite nya artister och hittade Regina Spektor; en singer-songwriter med ryskt ursprung. Shit va bra hon är! Påminner till rösten om Maia Hirasawa men har mer klassiskt inspirerad musik.
Jag bara MÅSTE ha hennes skiva "Far".
Midsommaren

Hade inte tid att skriva om min midsommar direkt så jag kommer med lite update nu istället.
Jag åkte på en 5 dagars släktturné söderut för att träffa mor & far, farmor + faster + kusiner och till sist mormor.

Turnén började på onsdagen 17:e i Västerås. Först träffade jag mamma i centrum och vi hade en jättemysig shoppingtur! Jag blev verkligen bortskämd! Men jag hade svårt att hänga med i storstadstempot, hehe.
Sen hade jag, mamma och pappa en trevlig kväll hemma med middag och vin.

Torsdag morgon åkte vi till Bollnäs där faster Åsa skulle ha 50-årskalas samma kväll. Det blev riktigt lyckat! :)
Jag sov hos farmor vilket jag skulle göra båda nätterna vi stannade. Farmor bjöd på köttbullar och potatis tidigare den dagen, kan det bli mer sommrigt? :)
Sen blev det midsommar och jag, mamma, pappa och farmor åkte runt och tittade på lite traditionella firanden. Mysigt var det. Och inge regn! WOW! Sen åt vi midsommar-mat som jag och mamma gjorde. Mums! På kvällen när mamma o pappa gått till sitt hotell satt jag och farmor uppe länge och pratade och drack vin.

På midsommardagen åkte vi neråt landet till Norberg och till mormor. Där var det riktigt mysigt också. Vi satt uppe länge och pratade och såg på tv. God mat fick vi också!
Dagen efter gick jag, mamma och pappa en jättefin promenad i skogen. Man fick verkligen barndomsminnen! Oj vad jag och Jossan har lekt i den skogen. Bl.a. brukade vi slänga i kottar som vi sen följde efter. Nostalgi!
Pappa hittade snyggaste armbandet till mig. Av bark! :D Måste ha varit skogsrået som tappat. Jag la tillbaka det sen.

Tillslut blev jag skjutsad till Arlanda och jag flög hem till Piteå till min Micke.

En riktigt bra turnéhelg blev det!
Morgonstund har guld i mund!
I morse lyckades jag vara så osmidig att jag kacklade i telefon högljutt och tänkte inte på att stänga dörren till sovrummet. Jag menar, hur svårt kan det vara? Så Micke, som inte sovit så många timmar, vaknade och var lagom glad.
Oupsi! Det var bara att hålla säkerhetsavstånd och be om ursäkt. Passade på att smyga ut på min morgonrunda. Väl hemma igen var det lite lugnare, hehe. Klantiga jag! Nu har jag lärt mig att sovrummet har en dörr iallafall!
En mogonsur Micke är inte att leka med... Farligt! ;)

Vi gick på stan iallafall lite senare (när han blivit glad igen). Bläckpatroner till skrivaren. "Host", sa plånboken.

Så köpte jag äntligen en ny bikini! Av märket Change, på underbara Shop Intim här i stan. Tyckte den var så söt och framförallt passade den, helt otroligt att det finns i min storlek. Men måste nog sy in den. Jag menar, HELT perfekt kan man ju inte få det ;)
Ska nog köpa en enfärgad bikini som jag kan mixa o matcha denna med.Invigde bikinin idag på balkongen. Sommarvärme idag!

Nu ska jag baka chokladbollar, sen kolla på film.
Ha det!