Den arga tanten väntar på bussen

Hahaha åååh va roligt jag hade när jag kraffsade ihop den här bilden i Photoshop nyss! Den var precis va jag behövde, har nämligen haft en riktig skitdag idag (vet ej varför). Denna arga dam fick mig att skratta mig dubbelvikt (ja, jag är lättroad). Kanske är hon en bekant till den beiga farbrorn? :)
Detaljer ur vårt hem

Eftersom helheten hemma hos oss inte är riktigt...färdigställd än, så bjuder jag på några detaljbilder.

- Den första är från köket. Där blir det färgsprakande och 60-talsstil (duken och skålen är original, från min mormor respektive farmor). Mer färger ska det bli också!
- Andra bilden är från Mickes arbetsrum. Där är det mer...multimönstrat och i mörka murriga färger. Tapeten fanns när vi flyttade in. Då gillade vi den inte men nu älskar vi den! Gardinerna är från 70-talet och föreställer en massa paradisfåglar (svårt att se på den här bilden dock)
- Sista bilden är ett litet, ehm, stilleben från byrån i hallen. Hallen ska kännas gammaldags och historisk. På golvet ligger en persisk matta och på väggarna ska jag hänga massor med antika små ramar. Adressboken är från Mickes mormor, brevkniven efter min morfar, fotoramen från min farmor och glasburken har jag fått hemifrån men vet inte vems den är.

Okej, det här ska inte bli en inredningsblogg, men i brist på teckningar så får ni dessa bilder istället :)
Inspirationsbilder

Bilder från Karlberg, en hembygdsgård i Norbergs-trakten

Ja det var ju då snart en månad sen det hände något här på bloggen. Det var inte funnits tid, det har inte funnits engagemang, det har inte funnits inspiration. Nu börjar alla dessa små saker sakta krypa tillbaka till mig. Äntligen!

Nu, vid midnatt, är första gången jag sätter mig vid datorn idag. Det har verkligen varit en datorfri dag! Jag och Micke har istället varit på stan en sväng och sen bara pysslat och inrett i vår lägenhet (som fått stå halvinredd sen vi flyttade in i september). De olika rummen i vår 3:a kommer ha lite olika stil, vissa ställen lite gammaldags tema. Därför slänger jag upp lite inspirationsbilder som jag fotade när jag och familjen var i Norberg och firade midsommar. Det är innifrån någonslags hembygdsmuseum som finns där. Väldigt stämningsfulla rum måste jag säga!