Sagoskog, bågskytte och vitsippspicknick
Elin, Victoria och Jag. Bilden är lånad från Victorias blogg och är fotad av Jeff Freding 
 
I lördags samlades vi, delar ur det fantasy- och medeltidsnördiga gänget, för ännu en bågskyttedag. Denna gång fullt utklädda i fantasyoutfits! Vilken dag vi fick! Strålande solsken och vitsippor överallt! Skogen var helt magiskt vacker och jag önskar så att jag hade kunnat fånga den bättre på bild. Som tur är har mina vänner ordentliga kameror och har garanterat massor med fina foton från dagen. Väntar spänt på att få se dessa!
 
Vi hade med oss min nya fina ryggsäck, som spelade episk musik för oss! Jag hade nämligen gömt en liten minihögtalare kopplat till min iphone i den :) Ut efter stigen fanns flera bågskyttetavlor uppställda som vi sköt på. Det märks att övning ger färdighet för det gick mycket bättre den här gången än sist vi var ute!
 
Halvvägs tog vi paus och hade picknick i ett hav av vitsippor. 
 
Och andra halvan av dagen kom vi till denna skog. Helt. Galet. MAGISKT!!! Vi ser allihopa fram emot nästa gång vi har en träff som denna. Det är så ortroligt kul att ha vänner som är lika nördig som en själv, som uppskattar magi och natur, som förstår hur viktigt det faktiskt ÄR att få ta på sig alvöronen och gå ut i skogen med pil och båge :)
#1 - Vican

Haha! Fin dubbelhaka jag fick på bilden när jag åt. XD Men det var ju riktigt härliga bilder ju! Längtar tills man får se Elins film :D

Svar: Men det tänker man inte på ju. Tyckte du var himla vacker där du satt i havet av vitsippor på picknicken. Ja jag längtar OCKSÅ TILL FILMEN!! :D Åh hon den lyxosten som är på Santorini nu.
Lovisa

#2 - Sanne

Alltså, åååh så himla himla himla magiskt!!! Och ni är så himla vackra allihop! GAH! Väskan var supersöt förresten! :)

Svar: Iiihh taaack! Det var verkligen en perfekt dag ^_^
Väskan har jag köpt på en medeltidsmarknad.
Lovisa

#4 - Vilma Alderheim

Åååh vad avundsjuk jag blir på era bågskyttedagar så här när jag också sitter och längtar till medeltidsveckan :) jag har dock inte sytt mina kläder än utan håller på att rita mönster för glatta livet, så jag är jättenyfiken på dina fina medeltidskläder, om du köpt dem skulle du väl kanske kunna dela med dig av var? Och om du sytt dem själv kanske dela med dig av hur du gjort det? :)

Svar: Hej! haha ååh, ja det är härliga dagar vi har haft. Längtar tillbaka...Åh så du ska också till Medeltidsveckan ja? Men va kul! Kan tiden gå fortare eller så man kan åka dit NU? haha.
Jag är inte riktigt färdig med min outfit ännu. Jag har bara en gammal underklänning och till den ska jag sy en ny överklänning. Det kan jag visa på bloggen sen när det är klart. Sen har jag beställt en klänning från nätet också (är lite för lat för att sy allt själv, hehe) så det ska bli spännande hur den är!
Vad har du planerat för typ av kläder?
Lovisa

#5 - Vilma Alderheim

Det skulle vara jättekul att läsa mer om det på bloggen :)

Och ja, jag ska också till medeltidsveckan! Jag besöker alltid min släkt på Gotland varje sommar, men det har alltid blivit i juli så jag har missat medeltidsveckan åtta (!) år i rad - så jag är supertaggad för att äntligen få vara där under vecka 32. Jag kommer dock åka ner själv och vandra runt ensam, men det blir nog kul ändå, haha!

Jag planerar att så mig en enkel linneklänning (förmodligen blir den grön med guldband) och en mantel. Då jag är beriden bågskytt har jag även planer på att sy en tunika och ett par byxor så att jag även har medeltidskläder att rida i, men jag får se om jag hinner klart med det. Jag är också så himla kär i mitt nya koger och armskydd (https://cdn1.cdnme.se/3480607/7-3/koger_535feb022a6b224749d1b70b.jpg), så förmodligen kommer jag gå runt som bågskytt mest hela tiden också ;)

Svar: Åh va roligt!! Vem vet vi kanske springer på varann?Det låter väldigt fint med en grön klänning med guldband. Klassiskt :)
GÖRSNYGGT koger och armskydd!! De har jag dregglat över också. Har du köpt via Armstreet? För det är därifrån jag beställt min klänning.

Åh beridet bågskytte verkar så roligt. Ska du rida nånting på Gotland när du är där?
Lovisa

#6 - Vilma

Det kanske vi gör - det vore ju jättekul! :D Jo, jag beställde det via Armstreet. Hade velat ha hela Knight of the west-outfiten men det hade dragit iväg på hur många tusen som helst så det får bli egensydda kläder istället, haha! Vilken klänning är det du beställt? Det är ju så himla snygga allihop ;)

Beridet bågskytte är superkul, men supersvårt, så än så länge tränar jag mest från marken, eftersom jag inte är en så himla duktig skytt än, efter att ha haft pilbåge i ungefär ett år. Jag kommer hålla mig på marken när jag är nere på Gotland, har några vänner med hästar men tror inte jag kommer rida nånting :)

Svar: Ja hehe typ allt Armstreet gör är ju snyggt! :D Jag beställde klänningen som heter "Pretty Amaryllis". Men i blått.
Ah jag kan tänka mig det. Hålla koll på både häst och att försöka pricka tavlan, haha.
Lovisa